Інгредієнти для приготування: Салат з яблук, горіхів та сиру
- яблука - 4 шт.,
- змішана зелень (листя салату, рукола і т.п.) за смаком,
- горіхи в карамелі - 1,5 склянки,
- козячий сир - 150 г,
- сіль і перець за смаком.
- Для заправки:
- гранатовий сік - 3 ст. ложки,
- червоний винний оцет - 2 ст. ложки,
- дижонська гірчиця - 1 ст. ложка,
- мед - 1 ст. ложка,
- сіль і перець за смаком,
- оливкова олія - 2/3 склянки.
Як приготувати Салат з яблук, горіхів та сиру
- Приготувати заправку. Змішати всі інгредієнти і добре збити.
- Приготувати салат. Порізати яблука, додати зелень, горіхи, козячий сир (розкришений). Заправити салат гранатовою сумішшю, приправити сіллю і перцем.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Салат зі шпинатом та буряком
- Салат з кальмарами і перепелиними яйцями
- Салат до 8 березня «Весняний букет»
- Салат “Ромашки для коханої”
- Веррін з редиски. Кулінарний рецепт