Салат з пекінської капусти з огірком і яйцями
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
4
Час приготування:
25 min
Інгредієнти для приготування: Салат з пекінської капусти з огірком і яйцями
- пекінська капуста - 1 шт.,
- огірок - 1 шт.,
- яйця - 2 шт.,
- майонез - 2 ст. ложки,
- зелена цибуля - 50 г,
- сіль - 1 щіпка.
Як приготувати Салат з пекінської капусти з огірком і яйцями
-
Яйця відваріть і поріжте кубиками.
-
Зніміть з капусти п’ять верхніх листочків і залишіть для прикраси салатника. Решту – дрібно поріжте.
-
Огірок наріжте соломкою. Розкрутка сайтів Івано-франківськ
-
Поріжте зелену цибулю.
-
Всі інгредієнти складіть в миску, посоліть і заправте майонезом. Подавайте салат на листках пекінської капусти, прикрасивши зеленню.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Салат з кальмарами і перепелиними яйцями
- Рецепт салату з курячого філе та овочів
- Салат овчарський
- Овочевий салат з броколі
- Салат з картоплі з черемшою