Салат з пекінської капусти з огірком і яйцями

Салат з пекінської капусти з огірком і яйцями

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Салат з пекінської капусти з огірком і яйцями

  • пекінська капуста - 1 шт.,
  • огірок - 1 шт.,
  • яйця - 2 шт.,
  • майонез - 2 ст. ложки,
  • зелена цибуля - 50 г,
  • сіль - 1 щіпка.

Як приготувати Салат з пекінської капусти з огірком і яйцями

  1. Яйця відваріть і поріжте кубиками.

  2. Зніміть з капусти п’ять верхніх листочків і залишіть для прикраси салатника. Решту – дрібно поріжте.

  3. Огірок наріжте соломкою. Розкрутка сайтів Івано-франківськ

  4. Поріжте зелену цибулю.

  5. Всі інгредієнти складіть в миску, посоліть і заправте майонезом. Подавайте салат на листках пекінської капусти, прикрасивши зеленню.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал