Салат зі спаржею і анчоусами

Салат зі спаржею і анчоусами

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Салат зі спаржею і анчоусами

  • спаржа - 200 г,
  • філе анчоусів - 6 шт.,
  • яйця - 2 шт.,
  • помідори черрі (червоні і жовті) - 5-7 шт.,
  • маслини - 10 шт.,
  • суміш салатного листя - 1 упаковка,
  • пармезан - 30 г,
  • майонез - 2-3 ст. ложки.

Як приготувати Салат зі спаржею і анчоусами

  1. Спаржу відваріть в киплячій воді 5 хвилин, приправте сіллю.

  2. Яйця відваріть так, щоб жовток залишався трохи рідким в середині (6-7 хвилин після закипання води).

  3. На тарілку викладіть салатне листя, зверху покладіть спаржу, додайте розрізані на четвертинки яйця, помідори, маслини і анчоуси, заправте майонезом.

  4. Пармезан наріжте тонкою стружкою і викладіть зверху.

     За бажанням, замість варіння, спаржу для салату можна обсмажити на грилі.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал