Салат зі спаржею і анчоусами
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
25 min
Інгредієнти для приготування: Салат зі спаржею і анчоусами
- спаржа - 200 г,
- філе анчоусів - 6 шт.,
- яйця - 2 шт.,
- помідори черрі (червоні і жовті) - 5-7 шт.,
- маслини - 10 шт.,
- суміш салатного листя - 1 упаковка,
- пармезан - 30 г,
- майонез - 2-3 ст. ложки.
Як приготувати Салат зі спаржею і анчоусами
-
Спаржу відваріть в киплячій воді 5 хвилин, приправте сіллю.
-
Яйця відваріть так, щоб жовток залишався трохи рідким в середині (6-7 хвилин після закипання води).
-
На тарілку викладіть салатне листя, зверху покладіть спаржу, додайте розрізані на четвертинки яйця, помідори, маслини і анчоуси, заправте майонезом.
-
Пармезан наріжте тонкою стружкою і викладіть зверху.
За бажанням, замість варіння, спаржу для салату можна обсмажити на грилі.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Відкритий пиріг з кабачками і баклажанами
- Варення з помідорів з горіхами
- Торт-суші
- Перловий грибний суп
- М’ясна запіканка «Сонце»