Салат «Золота рибка»
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Вище середнього
Кількість порцій:
3
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Салат «Золота рибка»
- філе лосося солене: 200 г
- яйця: 2 шт.
- зелена цибуля: півпучка
- майонез, чорний мелений перець та сіль: за смаком
Як приготувати Салат «Золота рибка»
Готуємо так:
1. Картоплю зварити в мундирах, охолодити, почистити і нарізати дрібними кубиками. Яйця зварити і теж порізати дрібними кубиками (один жовток залишити для оздоблення). Філе лосося теж дрібно нарізати.
2. Викладати інгредієнти шарами, чергуючи їх у будь-якій послідовності. Кожен шар змастити майонозом, посолити і поперчити за смаком.
3. Зверху притрусити салат подрібненим жовтком і оздобити зеленою цибулею.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Нуга з горіхами
- Салат з червоної квасолі з крабовими паличками
- Варення з дині та бананів
- Смородиново-імбирне морозиво
- Святковий салат “Тростина”