Салат «Золота рибка»

Салат «Золота рибка»

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Вище середнього
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Салат «Золота рибка»

  • філе лосося солене: 200 г
  • яйця: 2 шт.
  • зелена цибуля: півпучка
  • майонез, чорний мелений перець та сіль: за смаком

Як приготувати Салат «Золота рибка»

Готуємо так:

1. Картоплю зварити в мундирах, охолодити, почистити і нарізати дрібними кубиками. Яйця зварити і теж порізати дрібними кубиками (один жовток залишити для оздоблення). Філе лосося теж дрібно нарізати.

2. Викладати інгредієнти шарами, чергуючи їх у будь-якій послідовності. Кожен шар змастити майонозом, посолити і поперчити за смаком.

3. Зверху притрусити салат подрібненим жовтком і оздобити зеленою цибулею.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал