Щука по-царськи

Щука по-царськи

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 75 min

Інгредієнти для приготування: Щука по-царськи

  • щука ціла: 4 кг
  • батон: 200 г
  • вершкове масло: 150 г
  • молоко: 300 мл
  • цибуля: 2 шт.
  • сіль, перець, спеції: за смаком
  • олія: 1 ст. ложка
  • лимон, зелень, шматочки сиру: для оздоблення

Як приготувати Щука по-царськи

Готуємо так:

  1. Щуку помити та зняти з неї шкірку. Для цього зробити невеличкий розріз біля хвоста та стягнути шкірку. Відкласти її в сторону – вона знадобиться наприкінці. Відділити філе від кісточок.
  2. Батон нарізати та залити молоком. Цибулю почистити та порізати невеликими шматками. Вершкове масло подрібнити ножем. В блендер покласти філе щуки, батон, цибулю та вершкове масло, додати сіль, перець, спеції за смаком, перемолоти в блендері до консистенції однорідного фаршу. Потім акуратно наповнити шкірку щуки цим фаршем. Готову тушку зверху натерти сіллю та перцем, змазати олією, загорнути у фольгу та  поставити у духовку запікатися на 1 годину при температурі 180 °С.
  3. Готову рибу викласти на зелень, прикрасити шматочками сиру та дольками лимону.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал