Шурпа на вогні

Шурпа на вогні

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 120 min

Інгредієнти для приготування: Шурпа на вогні

  • м'ясо на кістці (баранина або свинина): 1 кг
  • цибуля: 3 шт.
  • морква: 2 шт.
  • помідори: 3 шт.
  • болгарський перець: 2 шт.
  • картопля: 700 г
  • вода: 4 л
  • сіль, чорний мелений перець, спеції для шурпи: за смаком

Як приготувати Шурпа на вогні

Готуємо так:

  1. Покласти м’ясо в казан, відварити бульйон. Через годину додати до м’яса порізану цибулю, моркву та спеції і варити ще 30 хвилин. Помідори, картоплю і болгарський перець порізати,  додати в казан. Варити ще з півгодини.
  2. Готову шурпу налити в тарілки. За бажанням можна посипати кінзою.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал