Інгредієнти для приготування: Сливи з шоколадом
- сливи - 700 г,
- цукор - 150-200 г,
- шоколад - 50 г,
- ванілін на кінчику ножа.
Як приготувати Сливи з шоколадом
- Сливу очистіть від кісточок, складіть у каструлю, засипте цукром і варіть 10 хвилин.
- Додайте шоколад, розплавте його і вимкніть.
- Складіть в стерильні банки. Закатайте стерильними кришками.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Полуничне тірамісу
- Шоколадний «террін»
- Пасха желейна
- Млинцевий шоколадний торт
- Смородиново-імбирне морозиво