Угорський гуляш

Угорський гуляш

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 95 min

Інгредієнти для приготування: Угорський гуляш

  • яловичина - 2 кг,
  • цибуля - 4-5 шт.,
  • часник - 3 зубці,
  • олія - 60 мл,
  • бульйон - 1 л,
  • томатна паста - 120 г,
  • мелена паприка - 4 ст. ложки,
  • насіння чебрецю, чорний мелений перець і сіль - за смаком,
  • зелень петрушки - для прикраси.

Як приготувати Угорський гуляш

  1. М’ясо поріжте великими кубиками.

  2. Цибулю і часник подрібніть.

  3. Обсмажте цибулю на олії до легкого золотистого кольору. До цибулі додайте часник, паприку, сіль, перець, насіння кмину, перемішайте.

  4. Змішайте бульйон і томатну пасту, дайте закипіти і зменшіть вогонь до мінімуму.

  5. Додайте м’ясо і готуйте, не накриваючи кришкою, близько 1-1,5 години.

  6. Посипте гуляш подрібненою зеленню петрушки і подавайте з улюбленим гарніром.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал