В’ялена куряча грудка

В’ялена куряча грудка

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 10

Інгредієнти для приготування: В’ялена куряча грудка

  • куряча грудка - 3 шт.,
  • часник - 4 зубці,
  • чорний мелений перець - 4 ч. ложки,
  • червоний мелений перець - 2,5 ч. ложки,
  • солодка мелена паприка - 1 ст. ложка,
  • сіль - 3 ст. ложки.

Як приготувати В’ялена куряча грудка

  1. Змішайте сіль, чорний мелений перець, червоний мелений перець, паприку.

  2. Курячі грудки помийте, просушіть паперовим рушником, ретельно натріть пряною сумішшю. Викладіть грудки в миску, накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на 24 години.

  3. Через добу, промийте грудки під холодною проточною водою, ретельно змийте спеції і висушіть за допомогою паперового рушника.

  4. Курячі грудки натріть подрібненим часником і невеликою кількістю чорного меленого перцю.

  5. Загорніть м’ясо в чисту тонку тканину (можна в марлю або вафельний рушник) і поставте в холодильник ще на 24 години.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал