
В’ялена куряча грудка
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
10
Інгредієнти для приготування: В’ялена куряча грудка
- куряча грудка - 3 шт.,
- часник - 4 зубці,
- чорний мелений перець - 4 ч. ложки,
- червоний мелений перець - 2,5 ч. ложки,
- солодка мелена паприка - 1 ст. ложка,
- сіль - 3 ст. ложки.
Як приготувати В’ялена куряча грудка
-
Змішайте сіль, чорний мелений перець, червоний мелений перець, паприку.
-
Курячі грудки помийте, просушіть паперовим рушником, ретельно натріть пряною сумішшю. Викладіть грудки в миску, накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на 24 години.
-
Через добу, промийте грудки під холодною проточною водою, ретельно змийте спеції і висушіть за допомогою паперового рушника.
-
Курячі грудки натріть подрібненим часником і невеликою кількістю чорного меленого перцю.
-
Загорніть м’ясо в чисту тонку тканину (можна в марлю або вафельний рушник) і поставте в холодильник ще на 24 години.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Кекс з овочами
-
Персики з куркою та мигдалем
-
Паштет з індика
-
Яйця з прянощами
-
Пасхальний рецепт м’ясного рулету з яйцями