Яєчно-картопляний салат з селерою

Яєчно-картопляний салат з селерою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Яєчно-картопляний салат з селерою

  • картопля: 5 шт.
  • селера: 3-4 стебла
  • цибуля: 1 шт.
  • болгарський перець зелений: ½ шт.
  • корнішони: 2-3 шт.
  • яйця: 4 шт./span>
  • майонез, сіль, перець: за смаком

Як приготувати Яєчно-картопляний салат з селерою

Готуємо так:

1. Картоплю почистити, порізати невеликими кубиками, залити холодною водою, довести на сильному вогні до кипіння, зменшити вогонь, посолити картоплю і варити 10 хвилин. Відцідити і охолодити.

2. Яйця зварити, охолодити, почистити. Три яйця порізати кубиками, а четверте залишити для оздоблення.

3. Цибулю та болгарський перець почистити і порізати невеликими кубиками або смужками. Корнішони та стебла селери теж дрібно порізати.

4. Змішати всі інгредієнти, посолити та поперчити за смаком, заправити майонезом і обережно перемішати. Викласти салат у салатницю і прикрасити кружальцями яйця.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал