Закуска “Пінгвінчики”

Закуска “Пінгвінчики”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 10
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Закуска “Пінгвінчики”

  • маслини (без кісточок): 1 банка
  • морква: 2 шт.
  • сир: 100-150 г
  • кілька гілочок петрушки для прикрашання

Як приготувати Закуска “Пінгвінчики”

Готуємо так:

  1. Моркву почистити, порізати кружальцями, вирізати кутики.
  2. Більші маслини розрізати повздовж і наповнити сиром. У менших за розміром маслинах зробити надрізи і вставити в них кутики моркви – носики.
  3. Наколоти на шпажки спочатку менші маслини-голівки, потім більші маслини-тулуби, а потім кружальця моркви з вирізаними кутиками-ніжки. За бажанням можна зробити пінгвінам з петрушки “комірчики”.

* Сир для “пінгвінчиків” краще брати м’який і не дуже солений. Або ж додавши трішки сметани чи вершків, збити сир у кремоподібну масу.

*Наповнювати маслини сиром легше за допомогою кондитерського шприца.

* “Пінгвінчики” можуть бути як самостійною закускою, так і прикрасою для салатів чи інших святкових страв.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал