Закуска з червоної квасолі, грецьких горіхів і кінзи
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
3
Час приготування:
15 min
Інгредієнти для приготування: Закуска з червоної квасолі, грецьких горіхів і кінзи
- консервована квасоля - 1 банка,
- кінза - 1 пучок,
- грецькі горіхи - 0,5 склянки,
- цибуля (невелика) - 1 шт.,
- часник - 1 головка (велика),
- сіль і чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Закуска з червоної квасолі, грецьких горіхів і кінзи
-
Кінзу промийте та висушіть. Цибулю і часник почистіть. Всі ці інгредієнти разом з волоськими горіхами пропустіть через м’ясорубку.
-
Додайте квасолю. Посоліть, поперчіть за смаком і перемішайте.
-
Дайте закусці трохи настоятися.
Замість кінзи можна використовувати зелень петрушки.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Фарширований хліб з грибною начинкою
- Пряні равлики з часником та бринзою
- Рагу з баклажанів і лісових грибів
- Консервовані білі гриби
- Закуска “Букет троянд”