Закуска з червоної квасолі, грецьких горіхів і кінзи

Закуска з червоної квасолі, грецьких горіхів і кінзи

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 3
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Закуска з червоної квасолі, грецьких горіхів і кінзи

  • консервована квасоля - 1 банка,
  • кінза - 1 пучок,
  • грецькі горіхи - 0,5 склянки,
  • цибуля (невелика) - 1 шт.,
  • часник - 1 головка (велика),
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Закуска з червоної квасолі, грецьких горіхів і кінзи

  1. Кінзу промийте та висушіть. Цибулю і часник почистіть. Всі ці інгредієнти разом з волоськими горіхами пропустіть через м’ясорубку.

  2. Додайте квасолю. Посоліть, поперчіть за смаком і перемішайте.

  3. Дайте закусці трохи настоятися.

     Замість кінзи можна використовувати зелень петрушки.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал