camcumgirls
Запечена картопля “Пелюстки”

Запечена картопля “Пелюстки”

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Запечена картопля “Пелюстки”

  • картопля -1 кг,
  • часник -5 зубців,
  • вершкове масло (розтоплене) -2 ст. ложки,
  • олія -2 ст. ложки,
  • свіжі гілочки розмарину або чебрецю,
  • сіль, чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Запечена картопля “Пелюстки”

  1. За допомогою картоплечистки поріжте картопля тонкими скибочками, до 1,5 мм в товщину.
  2. Вершкове масло змішайте з олією. Часник очистіть і поріжте кубиками.
  3. Круглі формочки для запікання змастіть сумішшю масел, складіть картоплю, формуючи зі скибочок картоплі квітку. Викладіть чебрець, часник, приправте сіллю і перцем за смаком і полийте сумішшю олії та масла.
  4. Запікайте в нагрітій до 200 °С духовці до готовності.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал