Інгредієнти для приготування: Абрикосове варення з ківі
- На 1 л варення:
- абрикоси - 500 г,
- ківі - 200 г,
- бренді (або ром) - 70 мл,
- лимонна кислота - 5 г,
- цукор - 750 г.
Як приготувати Абрикосове варення з ківі
-
Абрикоси розріжте на половинки і видаліть кісточки. Кожну половинку наріжте дрібними кубиками. Ківі облийте окропом і охолодіть. Зніміть шкірку, плоди ківі поріжте невеликими кубиками.
-
Фрукти покладіть в глибоку тарілку, полийте бренді (або ромом), засипте цукром і перемішайте. Залиште на 60 хвилин. Фрукти перекладіть в каструлю, знову перемішайте і поставте на середній вогонь. Додайте лимонну кислоту і доведіть до кипіння, варіть 15 хвилин, помішуючи і знімаючи піну.
-
Банки вимийте з содою, прокип’ятіть протягом 5 хвилин і поставте догори дном. Кришки прокип’ятіть і залиште у воді остигати.
-
У банки розкладіть гаряче варення, дайте охолонути і закрийте герметично. Зберігайте в прохолодному темному місці.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Консервовані лимони
- Варення з помідорів з горіхами
- Помідори, мариновані холодним способом
- Аджика з помідорів та горіхів
- Баклажанна ікра