Фаршировані макарони
Інгредієнти для приготування: Фаршировані макарони
- макарони мушлі великі – 12 шт.,
- cир вершковий м’який – 100 г,
- сир рікота – 100 г,
- помідори в’ялені – 3-4 шт.,
- помідори чері – 2 шт.,
- грецькі горіхи – 3-4 шт.,
- сіль, чорний мелений перець та спеції (сушений орегано та базилік) – за смаком,
- зелень петрушки – для оздоблення.
Як приготувати Фаршировані макарони
Готуємо так:
1. Макарони зварити згідно з інструкцією на упакуванні. Готові макарони на кілька хвилин залити холодною водою, тоді відкинути на дуршлак, щоб стекла вода, перекласти на рушник і обсушити.
2. В’ялені помідори розрізати на дрібні шматочки, посолити і залишити на 10 хвилин. Чері нарізати дольками. Грецькі горіхи почистити і подрібнити.
3. Змішати рікоту з вершковим сиром, додати подрібнені в’ялені помідори, грецькі горіхи, орегано, базилік. Масу посолити та поперчити за смаком і перемішати.
4. Кожну мушлю наповнити начинкою та вкласти по шматочку помідора чері. Оздобити листочками петрушки і подавати до столу.
5. Цю закуску треба готувати безпосередньо перед подачею до столу, бо помідори в начинці пускають сік, і це зіпсує естетичний вигляд страви. Заздалегідь можна зварити тільки мушлі.
ого ракушки! вкусно наверно)
это холодное блюдо или горячее????????холодные макароны?лучше их запечь.