Філе риби по-зандвортськи
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Філе риби по-зандвортськи
- філе талапії - 4 шт.,
- помідори (6-7 см в діаметрі) - 4 шт.,
- вершкове масло - 50 г,
- часник - 1-2 зубці,
- зелень петрушки (подрібнена) - 2 ст. ложки,
- сік половини лимона,
- морська сіль і чорний мелений перець за смаком.
Як приготувати Філе риби по-зандвортськи
- З помідорів зріжте кришечку, вийміть ложкою вміст. Посоліть помідорну бочечку.
- Філе розріжте вздовж на 2 частини, очистіть від кісток, злегка розчавіть плоскою стороною ножа. Філе посоліть, поперчіть, збризніть лимоном, посипте петрушкою. Одну половинку філе викладіть на іншу і загорніть в рулет.
- Рибні рулети вертикально вставте в помідорні половинки. На кожен рибний рулет викладіть по 0,5 ч. ложки вершкового масла. Помідори з рибою викладіть на змащене олією деко.
- Запікайте в духовці при температурі 220 °С протягом 12-15 хвилин, до утворення рум’яної скоринки.
- На маслі обсмажте подрібнений часник і петрушку, влийте лимонний сік, випаруйте, додайте сіль за смаком. Як тільки риба буде готова, подавайте з картопляним пюре, поливши маслом із зеленню.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Закуска креветки під шубою
- Закуска до 8 березня «Ковбасні троянди»
- Канапе “Троянди”
- Домашнє мартіні з журавлини
- Риба, запечена в лаваші