Філе риби по-зандвортськи

Філе риби по-зандвортськи

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Філе риби по-зандвортськи

  • філе талапії - 4 шт.,
  • помідори (6-7 см в діаметрі) - 4 шт.,
  • вершкове масло - 50 г,
  • часник - 1-2 зубці,
  • зелень петрушки (подрібнена) - 2 ст. ложки,
  • сік половини лимона,
  • морська сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Філе риби по-зандвортськи

  1. З помідорів зріжте кришечку, вийміть ложкою вміст. Посоліть помідорну  бочечку.
  2. Філе розріжте вздовж на 2 частини, очистіть від кісток, злегка розчавіть плоскою стороною ножа. Філе посоліть, поперчіть, збризніть лимоном, посипте петрушкою. Одну половинку філе викладіть на іншу і загорніть в рулет.
  3. Рибні рулети вертикально вставте в помідорні половинки. На кожен рибний рулет викладіть по 0,5 ч. ложки вершкового масла. Помідори з рибою викладіть на змащене олією деко.
  4. Запікайте в духовці при температурі 220 °С протягом 12-15 хвилин, до утворення рум’яної скоринки.
  5. На маслі обсмажте подрібнений часник і петрушку, влийте лимонний сік, випаруйте, додайте сіль за смаком. Як тільки риба буде готова, подавайте з картопляним пюре, поливши маслом із зеленню.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал