Гречаний суп
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
50 min
Інгредієнти для приготування: Гречаний суп
- курятина: 600 г.
- крупа гречана: 1/2 склянки
- картопля: 2 шт.
- морква: 1 шт.
- цибуля: 1 шт.
- корінь петрушки: 1 шт.
- сіль за смаком
- олія соняшникова: 1 ст. ложка
Як приготувати Гречаний суп
Готуємо так:
- М’ясо промити, покласти в каструлю варитися на 20 хв. Гречану крупу перебрати і промити.
- Цибулю та моркву порізати. Обсмажити в олії спочатку цибулю, потім додати моркву.
- М’ясо вийняти з бульйону, порізати на шматочки та повернути в каструлю. Корінь петрушки та картоплю порізати, покласти в каструлю.Поварити 10 хв., додати гречану крупу. Варити ще 10 хв., потім додати цибулю з морквою. Посолити, варити ще 10-15 хв.
- Подавати можна з зеленню та сметаною.
Залишити відповідь
2 Відповіді до Гречаний суп
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
норм рецептік
Дякую зараз буду готувати))))