Хрусткі міні-піци з беконом та броколі

Хрусткі міні-піци з беконом та броколі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Хрусткі міні-піци з беконом та броколі

  • листкове тісто - 275 г,
  • броколі - 350-400 г,
  • бекон - 4-5 смужок,
  • червона цибулина - 1 шт.,
  • сметана - 100 г,
  • тертий сир - 75 г,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Хрусткі міні-піци з беконом та броколі

  1. Розігрійте духовку до 200 °С.

  2. Броколі помийте і наріжте маленькими шматочками. Бекон наріжте на невеликі шматочки або смужки. Сметану змішайте з сіллю і перцем.

  3. Тісто розріжте на 8 частин. Кожну частину в серединці трохи притисніть пальцями. Краї защипніть, мають вийти невеликі човники. Женские туфли-балетки Львов

  4. Викладіть їх на деко, викладене пекарським папером. Кожен човник всередині змастіть сметаною. Зверху викладіть броколі з беконом і цибулею. Посипте тертим сиром.

  5. Випікайте приблизно 20 хвилин, до золотистого кольору.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал