Хрусткі міні-піци з беконом та броколі
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Хрусткі міні-піци з беконом та броколі
- листкове тісто - 275 г,
- броколі - 350-400 г,
- бекон - 4-5 смужок,
- червона цибулина - 1 шт.,
- сметана - 100 г,
- тертий сир - 75 г,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Хрусткі міні-піци з беконом та броколі
-
Розігрійте духовку до 200 °С.
-
Броколі помийте і наріжте маленькими шматочками. Бекон наріжте на невеликі шматочки або смужки. Сметану змішайте з сіллю і перцем.
-
Тісто розріжте на 8 частин. Кожну частину в серединці трохи притисніть пальцями. Краї защипніть, мають вийти невеликі човники. Женские туфли-балетки Львов
-
Викладіть їх на деко, викладене пекарським папером. Кожен човник всередині змастіть сметаною. Зверху викладіть броколі з беконом і цибулею. Посипте тертим сиром.
-
Випікайте приблизно 20 хвилин, до золотистого кольору.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Печінково-гарбузовий паштет «Пеньок»
- Оладки з фаршу індика
- Паштет-рулет
- Закуска з креветками у волованах
- Млинцевий пеньок