Капуста по-корейськи на зиму

Капуста по-корейськи на зиму

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Капуста по-корейськи на зиму

  • білокачанна капуста - 3 кг,
  • яблука - 400 г,
  • морква - 200 г,
  • гриби - 700 г,
  • сіль - 120 г,
  • корейські спеції за смаком.

Як приготувати Капуста по-корейськи на зиму

  1. Капусту нашаткуйте, яблука поріжте часточками. Моркву натріть на тертці для приготування моркви по-корейськи.
  2. У посуді для засолювання змішайте овочі, спеції і сіль. Утрамбуйте суміш і поставте під гніт в прохолодне місце.
  3. Коли розсіл стане прозорим, розкладіть овочі по стерилізованих банках і закалатайте кип’яченими кришками.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал