Консервований салат з квасолі та болгарського перцю
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Інгредієнти для приготування: Консервований салат з квасолі та болгарського перцю
- біла квасоля - 3 склянки,
- болгарський перець - 500 г,
- морква - 500 г,
- цибуля - 500 г,
- помідори - 1 кг,
- олія - 100 г,
- сіль - 1-2 ст. ложки,
- чорний мелений перець за смаком.
Як приготувати Консервований салат з квасолі та болгарського перцю
- Квасолю попередньо замочіть на ніч і відваріть до напівготовності.
- Промийте болгарський перець, моркву, помідори. З перцю виберіть серединку, моркву і цибулю очистіть. Помідори бланшуйте протягом 1-2 хвилин, щоб без зусиль зняти шкірку. Всі очищені овочі поріжте на невеликі кубики.
- У каструлю влийте олію. Всі нарізані овочі і квасолю помістіть в каструлю і поставте тушкувати на повільний вогонь на 1,5-2 години. Іноді перемішуйте їх дерев’яною лопаткою.
- Готову квасолю з овочами розкладіть у стерилізовані сухі банки і закатайте кришками.
Залишити відповідь
2 Відповіді до Консервований салат з квасолі та болгарського перцю
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Я б не сказала, що це можна назвати салатом, це скоріш таке собі овочеве рагу. Дуже зручно взимку відкрити таку півлітрову баночку і наїстися досхочу. Хоча навряд чи там будуть присутні якісь вітаміни після двогодинного тушкування, але все ж таки має бути дуже смачно. Треба буде спробувати приготувати таке.
Я за схожим рецептом консервувала лечо – болгарський перець у олії з томатною пастою. Головне дотриматись часу приготування окремих інгредієнтів, і добре їх очистити від зайвого, особливо перець. Не знаю як буде тут смакувати морква, проте ідея сподобалася, може ще встигну зробити пару бляшанок такої смакоти.