Лікер з журавлини

Лікер з журавлини

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Лікер з журавлини

  • журавлина: 4 склянки
  • цукор: 500 г
  • горілка: 0,75 л
  • вода: 0,75 л

Як приготувати Лікер з журавлини

Готуємо так:

  1. Журавлину ретельно розім’яти, можна пропустити через м’ясорубку, залити в каструльці горілкою, настоювати 3-4 дні, щільно закривши посуд кришкою.
  2. Процідити настоянку в іншу каструльку через марлю, складену у кілька шарів, додати цукор і поставити на вогонь, але до кипіння не доводити. Зняти з вогню, опустити в лікер на 5 хв. загорнуті в марлю гвоздику і кардамон.
  3. Розлити лікер по пляшках через лійку, (покласти в лійку складену марлю, щоб лікер був чистим та прозорим). Зберігати в прохолодному місці.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал