М’ясо по-італійськи в томатному соусі

М’ясо по-італійськи в томатному соусі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6

Інгредієнти для приготування: М’ясо по-італійськи в томатному соусі

  • яловича грудинка - 1,5 кг,
  • помідори - 800 г,
  • маслини (без кісточки) - 60 г,
  • розмарин - 3 гілочки,
  • чебрець - 3 г,
  • базилік - 10 г,
  • біле сухе вино - 200 мл,
  • оливкова олія - 40 мл,
  • часник - 3 зубці,
  • сіль - 1 ч. ложка.

Як приготувати М’ясо по-італійськи в томатному соусі

  1. М’ясо наріжте великими шматочками, приблизно 3×4 см. Замочіть м’ясо в білому вині і розмарині, залиште на 1 годину.

  2. Маринад злийте, розмарин залиште в м’ясі.

  3. Обсмажте м’ясо на оливковій олії.

  4. Обшпарте помідори. Очистіть їх від шкірки і натріть на тертці.

  5. До помідорів додайте часник, пропущений через часниковий прес, дрібно нарізаний базилік, розрізані навпіл маслини і чебрець.

  6. Влийте соус в м’ясо, посоліть за смаком і тушкуйте до готовності.

    Готову страву подавайте з рисом.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал