М’ясо по-італійськи в томатному соусі
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Інгредієнти для приготування: М’ясо по-італійськи в томатному соусі
- яловича грудинка - 1,5 кг,
- помідори - 800 г,
- маслини (без кісточки) - 60 г,
- розмарин - 3 гілочки,
- чебрець - 3 г,
- базилік - 10 г,
- біле сухе вино - 200 мл,
- оливкова олія - 40 мл,
- часник - 3 зубці,
- сіль - 1 ч. ложка.
Як приготувати М’ясо по-італійськи в томатному соусі
-
М’ясо наріжте великими шматочками, приблизно 3×4 см. Замочіть м’ясо в білому вині і розмарині, залиште на 1 годину.
-
Маринад злийте, розмарин залиште в м’ясі.
-
Обсмажте м’ясо на оливковій олії.
-
Обшпарте помідори. Очистіть їх від шкірки і натріть на тертці.
-
До помідорів додайте часник, пропущений через часниковий прес, дрібно нарізаний базилік, розрізані навпіл маслини і чебрець.
-
Влийте соус в м’ясо, посоліть за смаком і тушкуйте до готовності.
Готову страву подавайте з рисом.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Паровий омлет зі шпинатом
- Спагеті з лимоном і м’ятою
- М’ясні гнізда з яйцем і сиром
- Гаряча закуска в беконі
- Зрази з овочами