Ягнятина з чері

Ягнятина з чері

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 70 min

Інгредієнти для приготування: Ягнятина з чері

  • ніжка ягняти (1,8-2 кг): 1 шт.
  • помідори чері: 400 г
  • мед: 3 ст. ложки
  • оливкова олія: 3 ст. ложки
  • розмарин свіжий: 4 гілочки
  • сіль: 1 ч. ложка
  • чорний мелений перець: за смаком

Як приготувати Ягнятина з чері

Готуємо так:

1. Ніжку ягняти помити, обсушити, натерти сіллю та перцем, половиною оливкової олії та половиною меду. Викласти у форму для запікання і запікати у духовці, розігрітій до 240 С, 20 хвилин.

2. Помідори чері й розмарин помити та обсушити. Витягнути м’ясо з духовки, перевернути, полити рештою олії та меду, додати розмарин та помідори, налити склянку води. Дерев’яні меблі Львів. Зменшити температуру до 180 С і запікати м’ясо ще 35 хвилин, регулярно поливаючи його соком, що виділятиметься. Подовати ніжку гарячою, разом з помідорами чері.

* Свіжий розмарин можна замінити сушеним, або ж взяти інші спеції за смаком.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал