Ягнятина з чері
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
70 min
Інгредієнти для приготування: Ягнятина з чері
- ніжка ягняти (1,8-2 кг): 1 шт.
- помідори чері: 400 г
- мед: 3 ст. ложки
- оливкова олія: 3 ст. ложки
- розмарин свіжий: 4 гілочки
- сіль: 1 ч. ложка
- чорний мелений перець: за смаком
Як приготувати Ягнятина з чері
Готуємо так:
1. Ніжку ягняти помити, обсушити, натерти сіллю та перцем, половиною оливкової олії та половиною меду. Викласти у форму для запікання і запікати у духовці, розігрітій до 240 С, 20 хвилин.
2. Помідори чері й розмарин помити та обсушити. Витягнути м’ясо з духовки, перевернути, полити рештою олії та меду, додати розмарин та помідори, налити склянку води. Дерев’яні меблі Львів. Зменшити температуру до 180 С і запікати м’ясо ще 35 хвилин, регулярно поливаючи його соком, що виділятиметься. Подовати ніжку гарячою, разом з помідорами чері.
* Свіжий розмарин можна замінити сушеним, або ж взяти інші спеції за смаком.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Цвітна капуста, запечена з сиром
- Омлет зі шпинатом у пароварці
- Крученики
- Паста з болгарським перцем і креветками
- Запіканка з гарбузом і сиром