Літній абрикосовий сорбет

Літній абрикосовий сорбет

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Літній абрикосовий сорбет

  • абрикоси: 500 г.
  • цукор: 180 г.
  • вода: 300 мл.

Як приготувати Літній абрикосовий сорбет

Готуємо так:

  1. Абрикоси помити, видалити кісточки, порізати.
  2. Цукор всипати у воду, довести до кипіння, прокип’ятити 1 хвилину. Викласти в сироп абрикоси, довести до кипіння і варити 1 хвилину. Потім зняти з вогню і остудити.
  3. За допомогою блендера подрібнити абрикоси з сиропом в однорідне пюре.
  4. Поставити абрикосовий сорбет в морозилку на 4-5 годин. Через кожну годину перемішувати блендером. Готове сербе розкласти в креманки, можна прикрасити листочками м’яти.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал