Торт з морозива
Рівень складності:
Складно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
120 min
Інгредієнти для приготування: Торт з морозива
- ягоди -400 г,
- цукор -1 ст. ложка,
- згущене молоко -1 банка,
- вершки жирні -450 мл,
- вишневий соус (варення).
Як приготувати Торт з морозива
Готуємо так:
1. Ягоди покласти в каструлю, додати цукор, поставити на плиту та готувати на дуже маленькому вогні близько 10-15 хв., поки не виділиться сік з ягід. Після того збити усе блендером, але не до однорідності – повинні залишатися невеликі шматочки ягід.
2. Вершки збити, додати згущене молоко і збивати до пишної маси. У половину маси додати ягідне пюре, перемішати.
3. У форму викласти масу з ягодами, розрівняти та поставити в морозильник. Коли застигне, зверху викласти білу масу та поставити в морозильник на 3-4 години.
4. Перед подачею дістати з морозильника на 20 хв. Подавати, поливши зверху вишневим (чи ягідним) соусом або варенням.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Шведські оладки з чорницею
- Йогуртово-желейний десерт з ягодами
- Мигдальний крем з ягодами
- Солодка вата в домашніх умовах
- Рулет з халвою і ягодами