Торт з морозива

Торт з морозива

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 120 min

Інгредієнти для приготування: Торт з морозива

  • ягоди -400 г,
  • цукор -1 ст. ложка,
  • згущене молоко -1 банка,
  • вершки жирні -450 мл,
  • вишневий соус (варення).

Як приготувати Торт з морозива

Готуємо так:
1. Ягоди покласти в каструлю, додати цукор, поставити на плиту та готувати на дуже маленькому вогні близько 10-15 хв., поки не виділиться сік з ягід. Після того збити усе блендером, але не до однорідності – повинні залишатися невеликі шматочки ягід.
2. Вершки збити, додати згущене молоко і збивати до пишної маси. У половину маси додати ягідне пюре, перемішати.
3. У форму викласти масу з ягодами, розрівняти та поставити в морозильник. Коли застигне, зверху викласти білу масу та поставити в морозильник на 3-4 години.
4. Перед подачею дістати з морозильника на 20 хв. Подавати, поливши зверху вишневим (чи ягідним) соусом або варенням.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал