Ягідний мус на манці

Ягідний мус на манці

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Ягідний мус на манці

  • манна крупа -100 г,
  • ягоди (журавлина, брусниця, чорна або червона смородина) -300 г,
  • цукор -200-250 г,
  • вода -400 мл.

Як приготувати Ягідний мус на манці

  1. Ягоди розімніть, додайте 100 мл води і відіжміть сік.
  2. У віджаті ягоди влийте 300 мл води, додайте цукор і закип’ятіть. Процідіть відвар і викиньте вичавки.
  3. У відвар додайте манку і варіть на невеликому вогні до консистенції густої каші. Повністю остудіть.
  4. У кашу додайте сік і добре збийте. Маса повинна збільшитися і стати пінною.
  5. Розкладіть мус у креманки і поставте в холодильник на 4 години.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал