Пасха желейна

Пасха желейна

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4

Інгредієнти для приготування: Пасха желейна

  • желе різних кольорів: кількість пачок за бажанням
  • сметана: 0,5 л
  • желатин: 1 пакетик
  • цукор та ванілін: за смаком

Як приготувати Пасха желейна

Готуємо так:

  1. Зробити форму для паски з 2літрової пляшки: обрізати горличко, зробивши бажану висоту форми. Приготувати желе, як вказано на упаковці, але води додати лише 1 склянку на 1 пачку желе.
  2. Сметану збити з цукром, додати ванілін. Желатин розчинити в невеликій кількості води та влити в сметану тонкою цівкою, не перестаючи збивати.
  3. Залити невеликий шар желе, дати йому застигнути. Заливати в форму з пляшки желе шарами, чергуючи з шаром сметани, даючи застигнути кожному шару. Для швидшого застигання можна використовувати морозилку. Коли желе повністю застигне, щоб вийняти його з форми, потрібно занурити форму в гарячу воду на декілька секунд, потім перевернути на блюдо. 

 

Пшенична Тамара, м. Луцьк. “Таку паску дуже люблять діти. Тому можна замість желе використовувати натуральні соки з додаванням желатину”.

Автор рецепту: Пшенична Тамара, м. Луцьк
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал