Печінковий суп
Інгредієнти для приготування: Печінковий суп
- цибуля: 1 шт.
- корінь селери: 1 шт.
- морква: 1 шт.
- куряча печінка: 500 г.
- борошно: 4 ст. ложки
- вершкове масло: 2 ст. ложки
- яйце: 1 шт.
- сметана: 1 склянка
- майоран, білий перець, мускатний горіх, сіль за смаком
Як приготувати Печінковий суп
Готуємо так:
1. Цибулю і овочі порізати кубиками. У широкій каструлі розтопити масло, пасерувати цибулю до напівпрозорості і овочі до м’якості. Залити 1 літром води, посолити, приправити майораном, варити на маленькому вогні близько півгодини.
2. Печінку промити, скласти в металеве сито, опустити в бульйон і варити (близько 5-7 хв.). Печінку вийняти і змолоти в блендері.
3. Яйце злегка збити, додати половину печінкової маси, спеції і 3 ст. ложки борошна, має повинно вийти липке тісто. Зробити з нього галушки.
4. Другу половину печінкової маси розчинити в бульйоні, приправити бульйон білим перцем і мускатним горіхом. Галушки покласти у бульйон ложкою, дати поваритися 2-3 хв. У сметані розмішати ложку борошна, перемішати з супом, довести до кипіння і відразу ж зняти з вогню.
- Капрезе
- Фаршировані бублики
- Кава по-ірландськи
- Перловий грибний суп
- Хліб з черемшою на кефірі