Печінковий суп

Печінковий суп

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Печінковий суп

  • цибуля: 1 шт.
  • корінь селери: 1 шт.
  • морква: 1 шт.
  • куряча печінка: 500 г.
  • борошно: 4 ст. ложки
  • вершкове масло: 2 ст. ложки
  • яйце: 1 шт.
  • сметана: 1 склянка
  • майоран, білий перець, мускатний горіх, сіль за смаком

Як приготувати Печінковий суп

Готуємо так:

1. Цибулю і овочі порізати кубиками. У широкій каструлі розтопити масло, пасерувати цибулю до напівпрозорості і овочі до м’якості. Залити 1 літром води, посолити, приправити майораном, варити на маленькому вогні близько півгодини.

2. Печінку промити, скласти в металеве сито, опустити в бульйон і варити (близько 5-7 хв.). Печінку вийняти і змолоти в блендері.

3. Яйце злегка збити, додати половину печінкової маси, спеції і 3 ст. ложки борошна, має повинно вийти липке тісто. Зробити з нього галушки.

4. Другу половину печінкової маси розчинити в бульйоні, приправити бульйон білим перцем і мускатним горіхом. Галушки покласти у бульйон  ложкою, дати поваритися 2-3 хв. У сметані розмішати ложку борошна, перемішати з супом, довести до кипіння і відразу ж зняти з вогню.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал