Помідори, фаршировані яйцем
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Помідори, фаршировані яйцем
- помідори: 4 шт.
- яйця: 2 шт.
- перець болгарський: ½ шт.
- зелень: кілька гілочок
- тертий пармезан: 2 ст. ложки
- масло вершкове: 2 ст. ложки
- майонез: 1 ст. ложка
- чорний мелений перець та сіль: за смаком
Як приготувати Помідори, фаршировані яйцем
Готуємо так:
1. Помідори помити і обсушити. Зрізати верхню частину, а середину вибрати (м’якоть та “кришечки” не знадобляться, їх можна використати для приготування інших страв).
2. Яйця зварити накруто, почитити і дрібно порізати. Зелень помити, обсушити і теж дрібно нарізати. Болгарський перець нарізати маленькими кубиками, а пармезан натерти на тертці.
3. Змішати яйця, перець, зелень, посолити, поперчити, заправити майонезом і начинити цією начинкою помідори. Зверху на кожен помідор викласти по шматочку вершкового масла. Посипати помідори тертим сиром і запікати в духовці, розігрітій до 180 °С 12-15 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Маринований виноград
- Новорічна закуска “Я подарую тобі зірку”
- Піца з овочами
- Закуска «Новорічний світанок» (оселедець під яблучно-брусничним мусом)
- Маринована скумбрія «Пальчики оближеш»