Помідори, фаршировані яйцем

Помідори, фаршировані яйцем

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Помідори, фаршировані яйцем

  • помідори: 4 шт.
  • яйця: 2 шт.
  • перець болгарський: ½ шт.
  • зелень: кілька гілочок
  • тертий пармезан: 2 ст. ложки
  • масло вершкове: 2 ст. ложки
  • майонез: 1 ст. ложка
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком

Як приготувати Помідори, фаршировані яйцем

Готуємо так:

1. Помідори помити і обсушити. Зрізати верхню частину, а середину вибрати (м’якоть та “кришечки” не знадобляться, їх можна використати для приготування інших страв).

2. Яйця зварити накруто, почитити і дрібно порізати. Зелень помити, обсушити і теж дрібно нарізати. Болгарський перець нарізати маленькими кубиками, а пармезан натерти на тертці.

3. Змішати яйця, перець, зелень, посолити, поперчити, заправити майонезом і начинити цією начинкою помідори. Зверху на кожен помідор викласти по шматочку вершкового масла. Посипати помідори тертим сиром і запікати в духовці, розігрітій до 180 °С 12-15 хвилин.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал