Пиріг з джемом

Пиріг з джемом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 8
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Пиріг з джемом

  • борошно: 250 г
  • джем: 200 г.
  • вершкове масло: 200 г.
  • цукор: 150 г.
  • яйця: 2 шт.
  • ванільний цукор: 1 пакетик
  • порошок до печива: ½ пакетика
  • олія для змащування форми, цукор або цукрова пудра для посипання

Як приготувати Пиріг з джемом

Готуємо так:

1. Масло порізати на шматочки, покласти в каструльку і нагрівати на невеликому вогні, поки воно повністю не розтопиться. Коли масло охолоне, але ще буде рідке, додати цукор, ванільний цукор, цілі яйця, і збити все міксером. Додати борошно, перемішане з порошком до печива, і замісити тісто.

2. Приблизно ¼ тіста загорнути у харчову плівку і покласти в морозилку. Решту тіста розкачати у пласт і викласти у форму, змащену олією, формуючи бортики. Змастити поверхню тіста джемом. Поверх джему натерти на великій тертці холодне тісто з морозилки. Випікати 30-35 хвилин при температурі 200 С.

3. Готовий пиріг посипати цукровою пудрою, . Можна також змастити поверхню водою, посипати цукром і поставити ще на кілька хвилин у духовку.

* За бажання можна до однієї з частин тіста додати столову ложку какао.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал