Салат “Полум’я”

Салат “Полум’я”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Салат “Полум’я”

  • курячі ніжки: 2 шт.
  • болгарський перець: 2 шт.
  • морква: 2 шт.
  • олія: 2-3 ст. ложки
  • часник: 2-3 зубчики
  • оцет: 1 ч. ложка
  • цукор: 1 ч. ложка
  • лимонний сік, приправа для моркви по-корейськи та сіль: за смаком

Як приготувати Салат “Полум’я”

Готуємо так:

  1. Курячі ніжки зварити у підсоленій воді до готовності. Охолодити, видалити шкіру і кістки, а м’ясо розібрати руками на волокна.
  2. Моркву помити, почистити і натерти на тертці для корейської моркви. Посипати цукром, посолити і розімнути руками. Додати приправу до корейської моркви, олію, оцет, збризнути лимонним соком, перемішати і залишити на 30-40 хвилин.
  3. Болгарські перці помити, почистити, розрізати поздовж навпіл і нашаткувати смужками. Часник почистити і пропустити через часникодавку.
  4. Змішати всі інгредієнти і залишити салат настоятися на годину-півтори.

* Салат за цим кулінарним рецептом заправляти не потрібно – він просочиться олією з моркви. Але за бажанням можна заправити лимонним соком, сметаною чи майонезом.

* Перці для цього салату потрібно брати жовті та оранжеві – “полум’яні”.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Салат “Полум’я”

  1. очень вкусно и что не мало важно полезно.Спасибо.Единственное,что хочется добавить так это оливковое масло,но и так не плохо

  2. Я коли готувала цей салат, замінила курячі ніжки на філе, і зрозуміла що все таки зробила не правильно, у мене через філе вийшов салат сухим, довелося ще робити заправку, якщо хто то буде робити такий салат, дійсно беріть тільки ніжки. Але взагалі він дуже смачний виходить,і ситний. Думаю такий салат можна подавати і на святковий стіл.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал