Інгредієнти для приготування: Рисовий пудинг з медом
- рис - 50 г,
- мед - 4 ст. ложки,
- апельсин (або лимон) - 1 шт.,
- молоко - 3 склянки,
- вершки - 150 мл,
- мелена кориця - 1 ч. ложка,
- листочки м'яти - для прикраси.
Як приготувати Рисовий пудинг з медом
-
З апельсина (або лимона) зніміть цедру. Рис промийте, залийте молоком, додайте апельсинову цедру і мед. Накрийте каструлю кришкою. Готуйте на слабкому вогні протягом 1 години, постійно помішуючи.
-
Зніміть кришку і, не прибираючи каструлю з вогню, продовжуйте готувати пудинг ще 10-20 хвилин, постійно помішуючи.
-
Додайте в каструлю вершки. Постійно помішуючи пудинг, готуйте ще 5-8 хвилин.
-
Викладіть пудинг у креманки, прикрасьте скибками апельсина і листочками м’яти, посипте корицею.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Млинці з вівсянки
- Сирна паска з цукатами
- Сирна запіканка з ягодами
- Цукерки «Тірамісу»
- Рожева манна каша