Салат “Браслет мавки”

Салат “Браслет мавки”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Салат “Браслет мавки”

  • шампіньйони: 100 г.
  • варене куряче філе: 100 г.
  • консервований ананас: 100 г.
  • яйця, зварені на круто: 2 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • оцет: 2 ч. ложки
  • олія: для смаження
  • майонез: для змащування
  • зелень петрушки, скибки варених яєць, шматочки ананасу та пластинки грибів : для оздоблення
  • Яблука: 100 г.

Як приготувати Салат “Браслет мавки”

Готуємо так:

  1. Два великі шампіньйони порізати пластинками, обсмажити з двох боків до рум’яного кольору, відкласти для оздоблення. Решту грибів порізати кубиками та добре обсмажити до готовності.
  2. Цибулю порізати на 4 частини, кожну частину на тоненькі скибочки, розім’яти та замаринувати в оцті з водою ( в пропорції 2:1). Залишити цибулю на 20 хвилин, потім викласти на сито, щоб стік маринад.
  3. Куряче філе дрібно порізати та обсмажити на рослинній олії. Ананас порізати кубиками. Жовтки яєць відділити від білків. Білки порізати кубиками, жовтки натерти на дрібній тертці.
  4. Викладати салат в пласку тарілку. В центр тарілки поставити склянку, салат викладати навколо неї шарами. 1 шар – маринована цибуля, змащена майонезом. 2 шар – куряче філе, змащене майонезом. 3 шар – гриби, змащені майонезом. 4 шар – ананас, змащений майонезом. 5 шар – білок, змащений майонезом. Зверху салат посипати тертим жовтком. Прикрасити пластинками шампіньйонів, скибками яєць, шматочками ананасу та петрушкою.

 

Автор рецепту: Юлія Бондарева, м. Артемівськ Донецької області.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал