Салат “Браслет мавки”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Салат “Браслет мавки”
- шампіньйони: 100 г.
- варене куряче філе: 100 г.
- консервований ананас: 100 г.
- яйця, зварені на круто: 2 шт.
- цибуля: 1 шт.
- оцет: 2 ч. ложки
- олія: для смаження
- майонез: для змащування
- зелень петрушки, скибки варених яєць, шматочки ананасу та пластинки грибів : для оздоблення
- Яблука: 100 г.
Як приготувати Салат “Браслет мавки”
Готуємо так:
- Два великі шампіньйони порізати пластинками, обсмажити з двох боків до рум’яного кольору, відкласти для оздоблення. Решту грибів порізати кубиками та добре обсмажити до готовності.
- Цибулю порізати на 4 частини, кожну частину на тоненькі скибочки, розім’яти та замаринувати в оцті з водою ( в пропорції 2:1). Залишити цибулю на 20 хвилин, потім викласти на сито, щоб стік маринад.
- Куряче філе дрібно порізати та обсмажити на рослинній олії. Ананас порізати кубиками. Жовтки яєць відділити від білків. Білки порізати кубиками, жовтки натерти на дрібній тертці.
- Викладати салат в пласку тарілку. В центр тарілки поставити склянку, салат викладати навколо неї шарами. 1 шар – маринована цибуля, змащена майонезом. 2 шар – куряче філе, змащене майонезом. 3 шар – гриби, змащені майонезом. 4 шар – ананас, змащений майонезом. 5 шар – білок, змащений майонезом. Зверху салат посипати тертим жовтком. Прикрасити пластинками шампіньйонів, скибками яєць, шматочками ананасу та петрушкою.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Млинці з сиром та чорничним варенням
- Окрошка літня
- Малинове парфе «Мрії про літо»
- Тарталетки з перцем
- Пісний рибний суп