Салат “Скибка кавуна”

Салат “Скибка кавуна”

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: Салат “Скибка кавуна”

  • філе куряче копчене: 150 г.
  • шампіньйони: 150 г.
  • морква варена: 1 шт.
  • яйця варені: 2 шт.
  • сир твердий: 100-120 г
  • часник: 2 зубці
  • зерна гранату, виноград білий без кісточок, майонез для змащування, олія для смаження.

Як приготувати Салат “Скибка кавуна”

Готуємо так:

  1. Куряче філе дрібно порізати. Моркву, яйця і сир потерти на великій тертці. Гриби почистити й обсмажити в олії. Часник подрібнити і змішати з майонезом. Виноградинки розрізати повздовж навпіл.
  2. Салат викладати шарами у формі скибки кавуна, перевернутої на бік. Кожен шар салату змащувати майонезом з часником. Перший шар – куряче філе, потім – обсмажені гриби, морква, яйця, сир. Добре змастити салат майонезом і прикрасити зернятами гранату і половинками винограду. Поставити готовий салат у холодильник на 40 хвилин, щоб настоявся.

* Щоб готовий салат дійсно нагадував скибку гарбуза, викладаючи шари салату, потрібно на опуклу сторону “скибки” накладати більше інгредієнтів, ніж на ввігнуту.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал