Салат “Скибка кавуна”
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
35 min
Інгредієнти для приготування: Салат “Скибка кавуна”
- філе куряче копчене: 150 г.
- шампіньйони: 150 г.
- морква варена: 1 шт.
- яйця варені: 2 шт.
- сир твердий: 100-120 г
- часник: 2 зубці
- зерна гранату, виноград білий без кісточок, майонез для змащування, олія для смаження.
Як приготувати Салат “Скибка кавуна”
Готуємо так:
- Куряче філе дрібно порізати. Моркву, яйця і сир потерти на великій тертці. Гриби почистити й обсмажити в олії. Часник подрібнити і змішати з майонезом. Виноградинки розрізати повздовж навпіл.
- Салат викладати шарами у формі скибки кавуна, перевернутої на бік. Кожен шар салату змащувати майонезом з часником. Перший шар – куряче філе, потім – обсмажені гриби, морква, яйця, сир. Добре змастити салат майонезом і прикрасити зернятами гранату і половинками винограду. Поставити готовий салат у холодильник на 40 хвилин, щоб настоявся.
* Щоб готовий салат дійсно нагадував скибку гарбуза, викладаючи шари салату, потрібно на опуклу сторону “скибки” накладати більше інгредієнтів, ніж на ввігнуту.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Салат “Тік-так”
- Абрикосове варення з ківі
- Горіхи з прянощами
- Лимонні мафіни з суницею
- Смородиновий сорбет