Соус «Песто». Кулінарний рецепт

Соус «Песто». Кулінарний рецепт

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 5 min

Інгредієнти для приготування: Соус «Песто». Кулінарний рецепт

  • базилік - 50 г,
  • пармезан - 50 г,
  • кедрові горішки - 3 ст. ложки,
  • оливкова олія - 100 мл,
  • часник - 2-3 зубці,
  • сіль - за смаком.

Як приготувати Соус «Песто». Кулінарний рецепт

  1. Часник крупно поріжте.

  2. У блендер покладіть нарізану зелень, часник, пармезан, горіхи, олію.  Трохи посоліть.

  3. Збийте до однорідної консистенції.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал