Соус «Песто». Кулінарний рецепт
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Час приготування:
5 min
Інгредієнти для приготування: Соус «Песто». Кулінарний рецепт
- базилік - 50 г,
- пармезан - 50 г,
- кедрові горішки - 3 ст. ложки,
- оливкова олія - 100 мл,
- часник - 2-3 зубці,
- сіль - за смаком.
Як приготувати Соус «Песто». Кулінарний рецепт
-
Часник крупно поріжте.
-
У блендер покладіть нарізану зелень, часник, пармезан, горіхи, олію. Трохи посоліть.
-
Збийте до однорідної консистенції.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Торт “Павлова”
- Гарнір фарширований буряк
- Салат з оселедцем, овочами і яблуками
- Закуска з оселедця з морквою
- Теплий салат із стручкової квасолі і перців