Стир-фрай з курки, печериць та болгарського перцю

Стир-фрай з курки, печериць та болгарського перцю

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Стир-фрай з курки, печериць та болгарського перцю

  • куряча грудка - 400 г,
  • печериці - 100 г,
  • болгарський перець - 2 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • часник - 2 зубці,
  • імбир - невеликий шматочок,
  • соєвий соус - 6 ст. ложок,
  • яблучний оцет - 2 ст. ложки,
  • цукор - 1 ст. ложка,
  • крохмаль - 1 ч. ложка.

Як приготувати Стир-фрай з курки, печериць та болгарського перцю

  1. Приготуйте соус. Змішайте соєвий соус, оцет, цукор і крохмаль.
  2. Курячу грудку поріжте тонкими смужками, перець – соломкою, часник та імбир дрібно наріжте, цибулю поріжте півкільцями, печериці – тонкими пластинками.
  3. На розігрітій олії обсмажте куряче м’ясо, перекладіть в миску.
  4. Обсмажте часник та імбир, помішуючи 30 секунд.
  5. Додайте гриби, смажте 5 хвилин. Додайте перець і смажте ще 3 хвилини.
  6. Покладіть до овочів куряче м’ясо і перелийте соус, ще раз його перемішавши.
  7. Смажте до загустіння соусу.

Стир-фрай – традиційна для кантонскої кухні техніка швидкого обсмажування їжі в розпеченій олії в глибокій сковороді з похилими стінками при постійному помішуванні.

На гарнір до цієї страви подавайте відварений рис.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал