Стир-фрай з курки, печериць та болгарського перцю
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
45 min
Інгредієнти для приготування: Стир-фрай з курки, печериць та болгарського перцю
- куряча грудка - 400 г,
- печериці - 100 г,
- болгарський перець - 2 шт.,
- цибуля - 1 шт.,
- часник - 2 зубці,
- імбир - невеликий шматочок,
- соєвий соус - 6 ст. ложок,
- яблучний оцет - 2 ст. ложки,
- цукор - 1 ст. ложка,
- крохмаль - 1 ч. ложка.
Як приготувати Стир-фрай з курки, печериць та болгарського перцю
- Приготуйте соус. Змішайте соєвий соус, оцет, цукор і крохмаль.
- Курячу грудку поріжте тонкими смужками, перець – соломкою, часник та імбир дрібно наріжте, цибулю поріжте півкільцями, печериці – тонкими пластинками.
- На розігрітій олії обсмажте куряче м’ясо, перекладіть в миску.
- Обсмажте часник та імбир, помішуючи 30 секунд.
- Додайте гриби, смажте 5 хвилин. Додайте перець і смажте ще 3 хвилини.
- Покладіть до овочів куряче м’ясо і перелийте соус, ще раз його перемішавши.
- Смажте до загустіння соусу.
Стир-фрай – традиційна для кантонскої кухні техніка швидкого обсмажування їжі в розпеченій олії в глибокій сковороді з похилими стінками при постійному помішуванні.
На гарнір до цієї страви подавайте відварений рис.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Злакові оладки з печерицями та копченим курячим стегенцем
- Кролик, запечений з часником і розмарином
- Яловиче філе, тушковане в червоному вині
- Свинина в лимонно-медовій карамелі з кедровими горіхами
- Картопляні зрази з грибами та сиром