«Сухе капучіно»

«Сухе капучіно»

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Вище середнього
Кількість порцій: 6
Час приготування: 10 min

Інгредієнти для приготування: «Сухе капучіно»

  • жирні вершки - 425 мл,
  • готовий кекс - 300 г,
  • гаряча міцна кава - 300 мл,
  • тертий шоколад - 100 г,
  • смажений мигдаль - 50 г,
  • бренді - 3 ст. ложки,
  • коричневий цукор - 1 ст. ложка.

Як приготувати «Сухе капучіно»

  1. Смажений мигдаль порізати пластівцями. Кекс порізати кубиками.

  2. Половину кубиків кексу викласти на дно чашок для капучіно чи чайних чашок.

  3. Каву, бренді і цукор змішати, збризнути сумішшю кекс у чашках, щоб вони стали соковитими. Посипати зверху третиною шоколаду і половиною мигдалю. Кухні на замовлення Львів

  4. Потім повторити шари: викласти решту кексу, збризнути кавовою сумішшю, посипати шоколадом і мигдалем.

  5. Вершки злегка збити, викласти у чашки і посипати тертим шоколадом, що залишився. Поставити готове «сухе капучіно» у холодильник і охолоджувати до подачі. 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до «Сухе капучіно»

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал