«Сухе капучіно»
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Вище середнього
Кількість порцій:
6
Час приготування:
10 min
Інгредієнти для приготування: «Сухе капучіно»
- жирні вершки - 425 мл,
- готовий кекс - 300 г,
- гаряча міцна кава - 300 мл,
- тертий шоколад - 100 г,
- смажений мигдаль - 50 г,
- бренді - 3 ст. ложки,
- коричневий цукор - 1 ст. ложка.
Як приготувати «Сухе капучіно»
-
Смажений мигдаль порізати пластівцями. Кекс порізати кубиками.
-
Половину кубиків кексу викласти на дно чашок для капучіно чи чайних чашок.
-
Каву, бренді і цукор змішати, збризнути сумішшю кекс у чашках, щоб вони стали соковитими. Посипати зверху третиною шоколаду і половиною мигдалю. Кухні на замовлення Львів
-
Потім повторити шари: викласти решту кексу, збризнути кавовою сумішшю, посипати шоколадом і мигдалем.
-
Вершки злегка збити, викласти у чашки і посипати тертим шоколадом, що залишився. Поставити готове «сухе капучіно» у холодильник і охолоджувати до подачі.
Залишити відповідь
2 Відповіді до «Сухе капучіно»
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
о такое я делала,только с виски! очень вкусно
а я коштувала з мартини теж дуже смачно=)