Закусочні печінкові кульки

Закусочні печінкові кульки

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно

Якщо ви не любите печінку, то за таким рецептом можна приготувати закуску на основі м’ясного паштету. Однак бажано доповнити його оригінальною начинкою. У нашому випадку будемо використовувати яблука, так як вони відмінно поєднуються з печінкою.

Інгредієнти для приготування: Закусочні печінкові кульки

  • печінка -200 г,
  • цибуля -1 шт.,
  • яблука -2 шт.,
  • зелень петрушки -1 пучок,
  • олія для смаження,
  • гранат і маслини для оздоблення,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Закусочні печінкові кульки

  1. Печінку вимочіть і поріжте. Обсмажте печінку на олії, поступово додаючи до неї подрібнену цибулю. Посоліть і поперчіть. Подрібніть у блендері.
  2. Яблука поріжте невеликими кубиками.
  3. Розділіть паштет на невеликі порції. У кожну загорніть по кубику яблука. Скатайте паштет у вигляді кулі.
  4. Прикрасьте закуску зернами граната і маслинами. Перед подачею, поставте страву на кілька хвилин у холодильник.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал