Якщо ви не любите печінку, то за таким рецептом можна приготувати закуску на основі м’ясного паштету. Однак бажано доповнити його оригінальною начинкою. У нашому випадку будемо використовувати яблука, так як вони відмінно поєднуються з печінкою.
Інгредієнти для приготування: Закусочні печінкові кульки
- печінка -200 г,
- цибуля -1 шт.,
- яблука -2 шт.,
- зелень петрушки -1 пучок,
- олія для смаження,
- гранат і маслини для оздоблення,
- сіль і чорний мелений перець за смаком.
Як приготувати Закусочні печінкові кульки
- Печінку вимочіть і поріжте. Обсмажте печінку на олії, поступово додаючи до неї подрібнену цибулю. Посоліть і поперчіть. Подрібніть у блендері.
- Яблука поріжте невеликими кубиками.
- Розділіть паштет на невеликі порції. У кожну загорніть по кубику яблука. Скатайте паштет у вигляді кулі.
- Прикрасьте закуску зернами граната і маслинами. Перед подачею, поставте страву на кілька хвилин у холодильник.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Новорічна закуска «Іграшки на ялинку»
- Закусочний торт “Сніговик”
- Тарталетки з крабовими паличками
- Кабачкові кекси з ковбасою
- Молода картопля у м’ясному «одязі»