Апельсиново-вишневе печиво з білим шоколадом

Апельсиново-вишневе печиво з білим шоколадом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Апельсиново-вишневе печиво з білим шоколадом

  • борошно: 200 г.
  • сушені вишні: 120 г.
  • білий шоколад: 100 г
  • вершкове масло: 75 г.
  • яйце: 1 шт.
  • цукор: 3 ст. ложки
  • порошок до печива: 1 пачка
  • цедра з одного апельсина

Як приготувати Апельсиново-вишневе печиво з білим шоколадом

Готуємо так:

  1. Сушені вишні подрібнити. Шоколад поламати на маленькі шматочки та поставити в холодильник, щоб не розтанув.
  2. У  великій мисці перетерти масло з цукром. Збити яйце та додати до масла. Перемішувати масу круговими рухами знизу вверх, поки вона не стане світлою та повітряною.
  3. Додати до яєчно-масляної маси порошок до печива та ще раз ретельно перемішати. Просіяти борошно. Замісити тісто, поступово всипаючи борошно в яєчно-масляну масу.
  4. Додати в тісто вишні, шоколад і апельсинову цедру. Масу акуратно перемішати. Деко застелити папером для випічки. Чайною ложкою викласти печиво на деко й випікати в розігрітій до температури 180º С духовці протягом 10-15 хвилин. Витягнути печиво з духовки та дати остигнути.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал