Апельсиново-вишневе печиво з білим шоколадом
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
45 min
Інгредієнти для приготування: Апельсиново-вишневе печиво з білим шоколадом
- борошно: 200 г.
- сушені вишні: 120 г.
- білий шоколад: 100 г
- вершкове масло: 75 г.
- яйце: 1 шт.
- цукор: 3 ст. ложки
- порошок до печива: 1 пачка
- цедра з одного апельсина
Як приготувати Апельсиново-вишневе печиво з білим шоколадом
Готуємо так:
- Сушені вишні подрібнити. Шоколад поламати на маленькі шматочки та поставити в холодильник, щоб не розтанув.
- У великій мисці перетерти масло з цукром. Збити яйце та додати до масла. Перемішувати масу круговими рухами знизу вверх, поки вона не стане світлою та повітряною.
- Додати до яєчно-масляної маси порошок до печива та ще раз ретельно перемішати. Просіяти борошно. Замісити тісто, поступово всипаючи борошно в яєчно-масляну масу.
- Додати в тісто вишні, шоколад і апельсинову цедру. Масу акуратно перемішати. Деко застелити папером для випічки. Чайною ложкою викласти печиво на деко й випікати в розігрітій до температури 180º С духовці протягом 10-15 хвилин. Витягнути печиво з духовки та дати остигнути.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Закуска “Бабки Йожки”
- Сирні перепічки
- Салат з овочів, печених на решітці
- Ліниві вареники фігурні
- Домашня гірчиця «Козацька»