Білий хліб на соді

Білий хліб на соді

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 9
Час приготування: 55 min

Інгредієнти для приготування: Білий хліб на соді

  • пшеничне борошно: 450 г
  • йогурт несолодкий: 350 мл
  • сода: 1/2 ч. ложки
  • сіль: 1/2 ч. ложки

Як приготувати Білий хліб на соді

Готуємо так:

  1. Розігріти духовку до 200 оС. Деко для випікання розігріти разом з духовкою.
  2. Змішати борошно з содою та сіллю, з’єднати з йогуртом, замісити тісто і сформувати з нього кулю. Тісто має вийти еластичним і трохи липкуватим на доторк.
  3. Присипати тісто мукою, швидко дістати деко з духовки, застелити пергаментним папером та перекласти на нього тісто. Накрити тісто фольгою та випікати близько 30 хв.
  4. Зняти фольгу та випікати ще 10-15 хвилин. Дати готовому хлібу охолонути на решітці.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал