
Білий хліб на соді
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
9
Час приготування:
55 min
Інгредієнти для приготування: Білий хліб на соді
- пшеничне борошно: 450 г
- йогурт несолодкий: 350 мл
- сода: 1/2 ч. ложки
- сіль: 1/2 ч. ложки
Як приготувати Білий хліб на соді
Готуємо так:
- Розігріти духовку до 200 оС. Деко для випікання розігріти разом з духовкою.
- Змішати борошно з содою та сіллю, з’єднати з йогуртом, замісити тісто і сформувати з нього кулю. Тісто має вийти еластичним і трохи липкуватим на доторк.
- Присипати тісто мукою, швидко дістати деко з духовки, застелити пергаментним папером та перекласти на нього тісто. Накрити тісто фольгою та випікати близько 30 хв.
- Зняти фольгу та випікати ще 10-15 хвилин. Дати готовому хлібу охолонути на решітці.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Млинці з вівсянки
-
Гарбуз, тушкований з яблуками і мандаринами
-
Риба в горіхово-лимонній паніровці
-
Салат з сьомгою «Морська красуня»
-
Цвітна капуста, запечена з сиром