Еклери з вершково-полуничним кремом

Еклери з вершково-полуничним кремом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Еклери з вершково-полуничним кремом

  • вершковий маргарин - 125 г,
  • борошно - 200 г,
  • яйця - 5 шт.,
  • вершки (30-35 % жирності) - 0,5 л,
  • цукор - за смаком,
  • полуниця - 300 г,
  • вода - 250 мл.

Як приготувати Еклери з вершково-полуничним кремом

  1. Приготуйте заварне тісто. Закип’ятіть воду з маргарином. Поступово додайте борошно, постійно перемішуючи. Коли тісто охолоне, по одному вбийте в нього яйця, перемішайте до однорідності.

  2. Викладіть тісто у вигляді еклерів на застелене папером для випічки деко. Перші 10 хвилин випікайте при температурі 200 °C, потім ще 25 хвилин при температурі 190 °C. При випіканні не можна відкривати духовку.

  3. Приготуйте крем. Вершки збийте з цукром і полуницею.

  4. Охолоджені еклери розріжте, начиніть кремом і прикрасьте за бажанням.

    Такі еклери можна готувати не тільки з полуницею, але і з будь-якими іншими сезонними ягодами.

Рецепт приготування страви від кондитера ресторану «Лівий берег» Аліни Лукасевич.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал