мушлі

Фаршировані макарони

Фаршировані макарони
2 votes, 1.00 avg. rating (39% score)

Рівень складності: Легко

Цінова категорія: Доступно

Кількість порцій: 4

Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Фаршировані макарони

  • макарони мушлі великі – 12 шт.,
  • cир вершковий м’який – 100 г,
  • сир рікота – 100 г,
  • помідори в’ялені – 3-4 шт.,
  • помідори чері – 2 шт.,
  • грецькі горіхи – 3-4 шт.,
  • сіль, чорний мелений перець та спеції (сушений орегано та базилік) – за смаком,
  • зелень петрушки – для оздоблення.

Як приготувати Фаршировані макарони

Готуємо так:

1. Макарони зварити згідно з інструкцією на упакуванні. Готові макарони на кілька хвилин залити холодною водою, тоді відкинути на дуршлак, щоб стекла вода, перекласти на рушник і обсушити.

2.  В’ялені помідори розрізати на дрібні шматочки, посолити  і залишити на 10 хвилин. Чері нарізати дольками. Грецькі горіхи почистити і подрібнити.

3. Змішати рікоту з вершковим сиром, додати подрібнені в’ялені помідори, грецькі горіхи, орегано, базилік. Масу посолити та поперчити за смаком і перемішати.

4. Кожну мушлю наповнити начинкою та вкласти по шматочку помідора чері. Оздобити листочками петрушки і подавати до столу.

5.  Цю закуску треба готувати безпосередньо перед подачею до столу, бо помідори в начинці пускають сік, і це зіпсує естетичний вигляд страви. Заздалегідь можна зварити тільки мушлі.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера: Встановити
Категорія: Італійська кухня, Другі страви, Кулінарні рецепти з фото, Кухня народів світу, Просто та смачно | Мітки: , , ,
Loading...

2 Відповіді до Фаршировані макарони

  1. Амели-я каже:

    ого ракушки! вкусно наверно)

  2. Александра каже:

    это холодное блюдо или горячее????????холодные макароны?лучше их запечь.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендуємо приготувати: