Фаршировані макарони

Фаршировані макарони

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Фаршировані макарони

  • макарони мушлі великі – 12 шт.,
  • cир вершковий м’який – 100 г,
  • сир рікота – 100 г,
  • помідори в’ялені – 3-4 шт.,
  • помідори чері – 2 шт.,
  • грецькі горіхи – 3-4 шт.,
  • сіль, чорний мелений перець та спеції (сушений орегано та базилік) – за смаком,
  • зелень петрушки – для оздоблення.

Як приготувати Фаршировані макарони

Готуємо так:

1. Макарони зварити згідно з інструкцією на упакуванні. Готові макарони на кілька хвилин залити холодною водою, тоді відкинути на дуршлак, щоб стекла вода, перекласти на рушник і обсушити.

2.  В’ялені помідори розрізати на дрібні шматочки, посолити  і залишити на 10 хвилин. Чері нарізати дольками. Грецькі горіхи почистити і подрібнити.

3. Змішати рікоту з вершковим сиром, додати подрібнені в’ялені помідори, грецькі горіхи, орегано, базилік. Масу посолити та поперчити за смаком і перемішати.

4. Кожну мушлю наповнити начинкою та вкласти по шматочку помідора чері. Оздобити листочками петрушки і подавати до столу.

5.  Цю закуску треба готувати безпосередньо перед подачею до столу, бо помідори в начинці пускають сік, і це зіпсує естетичний вигляд страви. Заздалегідь можна зварити тільки мушлі.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

2 Відповіді до Фаршировані макарони

  1. Амели-я
    20.03.2013 о 22:02

    ого ракушки! вкусно наверно)

  2. Александра
    31.03.2013 о 13:17

    это холодное блюдо или горячее????????холодные макароны?лучше их запечь.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал