Французькі тости з полуницями

Французькі тости з полуницями

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 min

Інгредієнти для приготування: Французькі тости з полуницями

  • батон: 4 скибки
  • яйця: 2 шт.
  • молоко: 80 мл
  • вершкове масло: 40 г
  • цукор, ванільний цукор, кориця, мед та полуниці: за смаком

Як приготувати Французькі тости з полуницями

Готуємо так:

  1. Полуниці помити, обсушити і розрізати кожну ягоду на кілька частин. Яйця збити і, продовжуючи збивати, влити молоко. Додати цукор, ванільний цукор та корицю за смаком і добре перемішати.
  2. Вмокнути в яєчно-молочну суміш скибки батона і обсмажити з обох сторін на розігрітому вершковому маслі.
  3. На гарячі тости викласти полуниці і полити їх рідким медом.

* Замість меду можна використати кленовий сироп.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал