camcumgirls
Гарбузові котлети з фаршем

Гарбузові котлети з фаршем

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Гарбузові котлети з фаршем

  • гарбуз середній: 1 шт.
  • фарш мішаний (свинина і яловичина): 400 г.
  • молоко: 1 склянка
  • крупа манна: 1/2 склянки
  • цибуля: 1 шт.
  • яйця: 2 шт.
  • цукор: 2 ст. ложки
  • сіль, перець, панірувальні сухарі

Як приготувати Гарбузові котлети з фаршем

Готуємо так:

  1. Гарбуз почистити від шкірки і насіння, потерти на тертці. Посолити, викласти у сковорідку з розігрітою олією і протушкувати на середньому вогні до готовності. Додати цукор, влити молоко і поступово додавати манну крупу, постійно помішуючи, щоб не утворювалось грудочок. Коли манка буде готова, зняти сковорідку з вогню і залишити, щоб маса охолола.
  2. Цибулю подрібнити, обсмажити до золотистого кольору, додати фарш і обсмажувати, постійно помішуючи, до готовності. Залишити, щоб начинка охолола.
  3. До охолодженої гарбузової маси додати збиті яйця і ретельно перемішати. Сформувати з маси палянички, викласти на них фарш і сформувати котлети.
  4. Обваляти котлети у панірувальних сухарях й обсмажити у невеликій кількості рослинної олії. Подавати котлети гарячими, виклавши їх на листя салату і поливши сметаною.

 

  • Начинка для котлет може бути будь-яка, наприклад, обсмажені з цибулею гриби чи тертий твердий сир з зеленню, чи подрібнене варене яйце з зеленню.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Гарбузові котлети з фаршем

  1. У мене не вийшло гарбузове “тісто”, може тому що 1 гарбуз середній, це не точна пропорція. Гарбузова маса получилася рідкою, тому прийшлося додавати борошна, щоб з’явилася клейкість. А так – смакує. Пропоную в інгридієнти добавити вагу гарбуза, або поради як довести гарбузову масу до нужної консистенції.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал