Гаряча закуска в беконі

Гаряча закуска в беконі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Гаряча закуска в беконі

  • рис (дикий) - 4 ст. ложки,
  • м'ясний фарш - 150 г,
  • сир - 100 г,
  • бекон (нарізка) - 100 г,
  • болгарський перець - 1 шт.,
  • помідори черрі - 150 г,
  • цибуля - 1 шт.,
  • зелень - для прикраси,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • олія - для смаження.

Як приготувати Гаряча закуска в беконі

  1. Рис відваріть до готовності. Цибулю, перець і зелень дрібно поріжте. Сир натріть на тертці.

  2. Фарш обсмажте в сковороді з додаванням рослинної олії. Додайте цибулю і перець. Тушіть 5 хвилин.

  3. З’єднайте рис, сир, фарш з овочами і зелень. Посоліть і поперчіть, перемішайте.

  4. У формочки для випічки викладіть смужки бекону (так щоб кінці звисали). Викладіть помідори черрі. Зверху викладіть начинку. Прикрийте кінцями бекону.

  5. Випікайте в духовці при температурі 180 °C 15-20 хвилин. Готову страву прикрасьте зеленню.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал