
Гаряча закуска в беконі
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Гаряча закуска в беконі
- рис (дикий) - 4 ст. ложки,
- м'ясний фарш - 150 г,
- сир - 100 г,
- бекон (нарізка) - 100 г,
- болгарський перець - 1 шт.,
- помідори черрі - 150 г,
- цибуля - 1 шт.,
- зелень - для прикраси,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком,
- олія - для смаження.
Як приготувати Гаряча закуска в беконі
-
Рис відваріть до готовності. Цибулю, перець і зелень дрібно поріжте. Сир натріть на тертці.
-
Фарш обсмажте в сковороді з додаванням рослинної олії. Додайте цибулю і перець. Тушіть 5 хвилин.
-
З’єднайте рис, сир, фарш з овочами і зелень. Посоліть і поперчіть, перемішайте.
-
У формочки для випічки викладіть смужки бекону (так щоб кінці звисали). Викладіть помідори черрі. Зверху викладіть начинку. Прикрийте кінцями бекону.
-
Випікайте в духовці при температурі 180 °C 15-20 хвилин. Готову страву прикрасьте зеленню.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Кролик, запечений з часником і розмарином
-
Запіканка із цвітної капусти
-
Макаронна запіканка з шинкою
-
Котлети з сюрпризом
-
Телятина з рисом в горшечках