Інгредієнти для приготування: Хліб з ковбасками
- ковбаски різних сортів : 5 шт.
- борошно житнє: 800 г
- білок: 1 шт.
- вода: 500 мл
- дріжджі: 50 г
- цукор: 1 ст. ложка
- сіль за смаком 300 г.
Як приготувати Хліб з ковбасками
Готуємо так:
1. Підігріти воду і змішати з дріжджами і цукром. Залишити при кімнатній температурі до утворення піни.
2. Покласти сіль в житнє борошно і перемішати. Влити воду з дріжджами в борошно і замісити тісто. Вимішувати, поки тісто не стане м’яким. Потім накрити його серветкою і залишити на 60 хв. в теплому місці.
3. Розкачати тісто в товстий пласт у формі прямокутника. Покласти тісто в змащену маслом форму для запікання так, щоб одна половина виходила за край. На одну половину покласти цілі ковбаски, накрити іншою половиною. Кінці защипнути, наколоти в декількох місцях вилкою.
4. Змастити поверхню хліба білком. Випікати в розігрітій до 200 °С духовці 50-60 хв.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Варення з дині на зиму
- Салат «Французький»
- Медівник на кефірі
- М’ятний лимонад
- Польський пасхальний суп Журек