Імбирно-горіховий лікер

Імбирно-горіховий лікер

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Імбирно-горіховий лікер

  • горілка: 700 мл
  • корінь імбиру: 1 шт.
  • волоські горіхи: 5 шт.
  • цукор: 1 склянка
  • ванільний цукор: 1 ч. ложка

Як приготувати Імбирно-горіховий лікер

Готуємо так:

  1. Імбир очистити від шкірки, нарізати невеликими шматочками, скласти у пляшку. Горіхи почистити від шкарлупи, ядра розрізати на кілька шматків. Покласти до імбиру.
  2. В ємність з горіхами та імбиром насипати цукор (звичайний і ванільний) та влити горілку.
  3. Поставити пляшку в темному місці і залишити на 2 тижні. Періодично на протязі цього часу лікер збовтувати. Коли настоїться, процідити.

 

° Краще за все для цього рецепту брати молоді горіхи.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал