Кулінарний рецепт пончиків з коньяком

Кулінарний рецепт пончиків з коньяком

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 8
Час приготування: 120 min

Інгредієнти для приготування: Кулінарний рецепт пончиків з коньяком

  • борошно: 375 г
  • тепле молоко: 200 мл
  • сухі дріжджі: 10 г
  • яйце: 1 шт.
  • вершкове масло: 30 г
  • цукор: 30 г
  • коньяк: 2 ст. ложки
  • олія: для смаження і змащування тіста
  • цукрова пудра: для посипання

Як приготувати Кулінарний рецепт пончиків з коньяком

Готуємо так:

1. Розвести у теплому молоці дріжджі та цукор, додати половину борошна і ретельно розмішати.

2. Розтопити вершкове масло, розтерти його зі збитим яйцем і коньяком  і додати до борошна з дріжджами і цукром.

3. Досипати решту борошна і замісити тісто. Змастити його олією і поставити у тепле місце на півгодини. Опісля тісто перемнути і розкачати в пласт товщиною 1,5- 2 см. Вирізати пончики і зробити дирочку у центрі кожного пончика. Дати їм настоятися протягом 15-20 хвилин.

4. Смажити пончики в киплячій олії з обох сторін. Готові пончики викласти на решітку чи серветки, щоб стік зайвий жир, і посипати цукровою пудрою.

* Пончики для приготування за цим кулінарним рецептом можна вирізати за допомогою склянок різних діаметрів.

* Щоб легше було розкачати тісто, присипте стіл борошном.

Інші кулінарні рецепти солодкої випічки ви знайдете тут. Смачного!

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал