
Кулінарний рецепт пончиків з коньяком
Інгредієнти для приготування: Кулінарний рецепт пончиків з коньяком
- борошно: 375 г
- тепле молоко: 200 мл
- сухі дріжджі: 10 г
- яйце: 1 шт.
- вершкове масло: 30 г
- цукор: 30 г
- коньяк: 2 ст. ложки
- олія: для смаження і змащування тіста
- цукрова пудра: для посипання
Як приготувати Кулінарний рецепт пончиків з коньяком
Готуємо так:
1. Розвести у теплому молоці дріжджі та цукор, додати половину борошна і ретельно розмішати.
2. Розтопити вершкове масло, розтерти його зі збитим яйцем і коньяком і додати до борошна з дріжджами і цукром.
3. Досипати решту борошна і замісити тісто. Змастити його олією і поставити у тепле місце на півгодини. Опісля тісто перемнути і розкачати в пласт товщиною 1,5- 2 см. Вирізати пончики і зробити дирочку у центрі кожного пончика. Дати їм настоятися протягом 15-20 хвилин.
4. Смажити пончики в киплячій олії з обох сторін. Готові пончики викласти на решітку чи серветки, щоб стік зайвий жир, і посипати цукровою пудрою.
* Пончики для приготування за цим кулінарним рецептом можна вирізати за допомогою склянок різних діаметрів.
* Щоб легше було розкачати тісто, присипте стіл борошном.
Інші кулінарні рецепти солодкої випічки ви знайдете тут. Смачного!
-
Рецепт соусу демігляс
-
Салат з редькою і ковбасою
-
Холодний огірковий суп
-
Запіканка з броколі і цвітної капусти
-
Закуска зелені яйця