camcumgirls
Лечо з опеньками

Лечо з опеньками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Лечо з опеньками

  • болгарський перець (червоний) - 1,5 кг,
  • помідори - 700 г,
  • опеньки (варені) - 0,5 л,
  • оцтова есенція - 1 ч. ложка,
  • цукор - 0,5 склянки,
  • сіль - 1 ст. ложка,
  • чорний мелений перець за смаком,
  • олія - 0,5 склянки.

Як приготувати Лечо з опеньками

  1. Болгарський перець почистіть, вимийте, поріжте соломкою. Помідори поріжте кубиками.
  2. У каструлю покладіть нарізаний болгарський перець і помідорову масу. Додайте сіль, цукор, олію. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, варіть 20 хвилин.
  3. Додайте варені гриби і чорний мелений перець, варіть ще 20 хвилин. За 3 хвилини до готовності додайте оцтову есенцію.
  4. Гаряче лечо розкладіть в стерилізовані банки. Закатайте стерилізованими металевими кришками. Банки переверніть, закутайте у ковдру до повного охолодження.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал