Інгредієнти для приготування: Салат на зиму “Грузинський”
- огірки -3 кг,
- помідори -2 кг,
- болгарський перець -1 кг,
- часник -200 г,
- сіль -3 ст. ложки,
- цукор -0, 5 склянки,
- оцет -скільки знадобиться,
- олія -1 склянка.
Як приготувати Салат на зиму “Грузинський”
- Помідори обшпарте окропом, зніміть шкірку. Перець і помідори дрібно поріжте, додайте сіль і цукор, перемішайте. Каструлю з овочами поставте на вогонь на 20 хвилин.
- Поріжте огірки і додайте в каструлю. Варіть 5 хвилин.
- Подрібніть часник і додайте до овочів. Влийте олію.
- Розкладіть салат по стерилізованим банкам. У кожну банку додайте по 1 ч. ложці оцту.
- Банки закатайте стерилізованими кришками. Загорніть у плед до повного охолодження.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Варення з ожини з розмарином
- Варення з обліпихи з шипшиною
- Сливове варення з грецькими горіхами і коньяком
- Капуста по-корейськи на зиму
- Мармелад з дині