Салат на зиму “Грузинський”

Салат на зиму “Грузинський”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 1

Інгредієнти для приготування: Салат на зиму “Грузинський”

  • огірки -3 кг,
  • помідори -2 кг,
  • болгарський перець -1 кг,
  • часник -200 г,
  • сіль -3 ст. ложки,
  • цукор -0, 5 склянки,
  • оцет -скільки знадобиться,
  • олія -1 склянка.

Як приготувати Салат на зиму “Грузинський”

  1. Помідори обшпарте окропом, зніміть шкірку. Перець і помідори дрібно поріжте, додайте сіль і цукор, перемішайте. Каструлю з овочами поставте на вогонь на 20 хвилин.
  2. Поріжте огірки і додайте в каструлю. Варіть 5 хвилин.
  3. Подрібніть часник і додайте до овочів. Влийте олію.
  4. Розкладіть салат по стерилізованим банкам. У кожну банку додайте по 1 ч. ложці оцту.
  5. Банки закатайте стерилізованими кришками. Загорніть у плед до повного охолодження.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал